Ixquick suojaa yksityisyyttäsi!

Ixquick EI kerää tai jaa MITÄÄN henkilökohtaisia tietoja!
Lue lisää tietosuojastamme tai siirry suoraan tietosuojakäytäntöömme.

Ixquick on maailman tehokkain hakukone, joka käyttää uusinta metahakuteknologiaa.

Ixquickin hakutulokset ovat tavallista kattavampia ja tarkempia. Ixquickin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin sisältyvät yleispätevä tehohaku, maailmanlaajuinen haku ja haun tarkentaminen.


Laajasisältöisempiä hakutuloksia.

Kun käytät Ixquick-hakukonetta, haet suosituimmilla hakukoneilla samanaikaisesti ja anonyymisti. Yhdessä nämä hakukoneet kattavat Internetin paremmin kuin yksikään yksittäinen hakukone.

Tarkemmat hakutulokset

Ixquickin hakutulos saa yhden tähden () jokaisesta hakukoneesta, joka on valinnut tuloksen kymmenen parhaan hakutuloksen joukkoon. Viisi tähteä () tarkoittaa, että viiden hakukoneen mielestä hakutulos vastaa hyvin hakuehtoa.

Tällä on suuri merkitys, koska hakukoneet valitsevat hakutulokset eri tavoin. Yksi valintaperuste toimii hyvin joissakin tapauksissa mutta huonosti toisissa. Hakutulos, joka on saanut useita tähtiä, on valittu usean kriteerin perusteella. Se on siis usean hakukoneen yksimielinen valinta.

Hyödyttömät Web-sivut voidaan melko helposti "optimoida" huijaamaan yhden yksittäisen hakukoneen algoritmeja. On kuitenkin paljon vaikeampi huijata kaikkien hakukoneiden algoritmeja.

Laajennettu haku

Työssään hakuja käyttävät ammattilaiset hyödyntävät edistyneitä hakumenetelmiä, kuten Boolen logiikkaa, hakulauseita, jokerihakua ja kenttähakuja.

Eri hakukoneet tukevat erilaisia hakumenetelmiä. Menetelmien käytössä on myös eroja. Erojen muistaminen on hankalaa ja aikaa vievää.

Ixquick ratkaisee tämän ongelman. Se tietää, mitä hakumenetelmiä eri hakukoneet tukevat ja miten niitä käytetään.

Siksi voit Ixquickin kautta käyttää lähes mitä tahansa tehohakua yhdellä yksinkertaisella syntaksilla. Ixquick tukee laajempaa tehohakumenetelmien valikoimaa kuin missään yksittäisessä hakukoneessa on tarjolla.

Ixquick lähettää hakusi niihin hakukoneisiin, jotka tukevat haluamaasi menetelmää, ja muuntaa syntaksin näiden hakukoneiden edellyttämiin muotoihin.

Voit aloittaa helpon tehohaun tutustumalla Ixquickin Laajennettu haku-kotisivuun tai Ixquickin kotisivuun napsauttamalla kotisivulla olevaa Tehohaku-linkkiä.

Hae kaikkialta Internetistä

Ixquick hakee kaikkialta maailmasta:

  • Hae Internetistä 18 kielellä - jopa kiinaksi, japaniksi ja koreaksi. Kullakin kielellä Ixquick hakee paikalliset ja kansainväliset hakukoneet, joten löydät täsmälleen mitä olet etsimässä;
  • Satoja miljoonia tunteja videosisältöä.

Tehohaku hienosäätö

Ixquickin hakutulosten luokittelulla voit merkitä hyödylliset hakutulokset: Joidenkin hakutulosten vieressä on tarkistusmerkki () tai X-merkki (). Jos hakutulos on erityisen hyvä, napsauta -merkkiä. Tällöin voit löytää merkitsemääsi hakutulosta vastaavia hakutuloksia. Jos hakutulos ei ole sinulle hyödyllinen, napsauta X-merkkiä. Tämä poistaa merkitsemääsi hakutulosta muistuttavat hakutulokset.

Tehohaun tarkentaminen voidaan aktivoida ”Asetukset”-sivulla.

Haku mistä tahansa

Ixquick Search Toolbar ja avulla Ixquickin tehokkaat hakutoiminnot ovat käytettävissäsi kaikkialla. Työkalupalkin Search This Site-toiminto tekee tietyn sivuston sisällön hakemisesta lastenleikkiä.