Ixquick.com
Ixquick Turvaa Tietosuojasi!
Tietosuojan Usein Kysyttyä
Tietosuojakäytäntö
Mikä Tekee Ixquickistä Erityisen?
Vihjeitä laajennettuun hakuun

Lisää Ixquick selaimeesi
Ixquick-työkalurivin lataus
Tee Ixquickistä Kotisivusi
Hakukenttä Web-sivustoosi
Kerro ystävälle Ixquickistä


Taustatietoa yrityksestä
Taustatietoa Yritysjohdosta

Ilmoita Meille
Yhteystiedot

Yritystietoa

Taustatietoa Yritysjohdosta
Robert


Robert E.G. Beens

Robert on Ixquickin toimitusjohtaja ja vastaa koko yhtiön toiminnan valvonnasta mukaan lukien liiketoiminta, tuotekehitys, teknologia ja talous. Hän on erityisen kiinnostunut kuluttajien tietosuojasta. Hänellä on Master-tutkinto yritys-, sosiaali- ja talouslainsäädännön alalta hollantilaisesta Utrechtin yliopistosta (1990).

David


David M. Bodnick

David on Ixquickin alkuperäinen perustaja ja johtaa tiimiä, joka vastaa Ixquickin ydinteknologian kehittämisestä, joka sisältää sen tietosuojateknologian. Hänellä on Bachelor-tutkinto amerikkalaisesta Brown-yliopistosta sekä Chartered Financial Analyst -tutkinto.

Alex


Alexander B. Van Eesteren

Alex vastaa myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä mediasuhteista. Hän valvoo myös Ixquickin tuoteinnovaatioita ja asiakastukipalveluja. Hänellä on Bachelor-tutkinto (1986) liiketaloustieteessä hollantilaisesta Eindhovenin teknisestä korkeakoulusta.

Katherine


Dr. Katherine Albrecht

Katherine on USA:n lehdistön yhteyshenkilö sekä vastaa Marketing Initiatives -liiketoiminnasta. Hän on arvostettu asiantuntija tietosuoja-alalla, koska hänellä on 10 vuoden kokemus tutkijana ja aktivistina. Hän on myös myyntimenestystä saavuttanut kirjailija sekä suosittu radiojuontaja. Katherine on tehnyt väitöskirjan kuluttajakoulutuksesta ja valmistunut maisteriksi Harvardin yliopistosta pääaineenaan opetusteknologia. Hänellä on Bachelor-tutkinto kansainvälisestä markkinoinnista University of Southern California -yliopistosta.


© 2015 Ixquick