Ixquick.com
Ixquick Turvaa Tietosuojasi!
Tietosuojan Usein Kysyttyä
Tietosuojakäytäntö
Mikä Tekee Ixquickistä Erityisen?
Vihjeitä laajennettuun hakuun

Lisää Ixquick selaimeesi
Ixquick-työkalurivin lataus
Tee Ixquickistä Kotisivusi
Hakukenttä Web-sivustoosi
Kerro ystävälle Ixquickistä


Taustatietoa yrityksestä
Taustatietoa Yritysjohdosta

Ilmoita Meille
Yhteystiedot

ENEMMÄN HYÖTYÄ IXQUICKISTÄ

Ixquick-työkalurivin lataus

Tehohaut sujuvat aiempaa nopeammin ja vaivattomammin selaimeen lisätyn Ixquick-työkalurivin avulla. Se on maksuton ja helppo asentaa.

Ixquick Toolbar

Ixquick-työkalurivin avulla voit kohdistaa Web-sivustoihin nopeita metahakuja sekä hakea kuvia, puhelinnumeroita ja osoitteita kaikkialta maailmasta. Voit jopa selvittää yhteyttä ottaneen tahon nimen pelkän puhelinnumeron perusteella (tähän ei vaikuta se, mikä sivusto on selaimen ikkunassa).

Etsitkö tietoja jostakin tietystä Web-sivustosta? Ixquick-työkalurivin Hae: Tämä sivusto -painikkeen avulla voit paikantaa haluamasi sivun.

Työkalurivi tarjoaa myös käteviä apuvälineitä: sen avulla voi etsiä läpi minkä tahansa web-sivuston ja sen suurennuspainikkeiden avulla voi suurentaa tai pienentää mitä tahansa web-sivua kuvaruudussa niin, että se on vaivatta luettavissa. Ponnahdusikkunoiden estotoiminto pitää häiritsevät mainokset poissa kuvaruudusta, ja suurennuspainikkeiden avulla voidaan suurentaa tai pienentää mitä tahansa Web-sivua kuvaruudussa niin, että se on vaivatta luettavissa.

Napsauta Ixquickin logon vieressä olevaa nuolta mukauttaaksesi työkalupalkkihaun vaihtamalla kieltä tai mukauttamalla “Asetukset”-vaihtoehtoa

AsennaLataamalla Ixquick-työkalupalkin, hyväksyt Ehtomme ja edellytyksemme.

Ohjeet (jos asennus ei käynnisty...)

Järjestelmävaatimukset:
- Internet Explorer 5.5+ (Windows 2000 tai sitä uudempi)
- Firefox/Mozilla (Windows, Macintosh, Linux)Ixquick-työpöytäpalkin lataus

Ixquick Deskbar

Windowsia käytettäessä voidaan Ixquick-hakupalkki liittää myös käyttöjärjestelmän työpöydän tehtäväpalkkiin, joka näkyy kuvaruudun alareunassa. Työpöytään sijoitetun Ixquick-hakupalkin avulla voidaan aloittaa tehokkaita Ixquick-metahakuja yhdellä hiiren napsautuksella myös silloin, kun Web-selain ei ole aktiivisena.

Asenna Lataamalla Ixquick-työpöytäpalkin, hyväksyt Ehtomme ja edellytyksemme.

Ohjeet (jos asennus ei käynnisty...)

Järjestelmävaatimukset: Windows 2000, XP


© 2015 Ixquick