Ixquick.com
Ixquick skyddar dina personuppgifter!
Frågor & svar om sekretess
Sekretesspolicy
Vad som gör Ixquick speciellt
Tips för avancerad sökning

Lägg till Ixquick i din webbläsare
Ladda ner Ixquicks verktygslist
Gör Ixquick till din startsida
En sökruta på din webbplats
Berätta om Ixquick för en vän


Bolaget Background
Företagsledningens biografier

Låt Oss Veta
Kontaktinformation

VAD IXQUICK HANDLAR OM

Vad som gör Ixquick speciellt

Ixquick skyddar dina personuppgifter!

Ixquick samlar INTE in eller delar ut NÅGON SOM HELST personlig information!
Läs mer om vår syn på personlig integritet eller läs direkt i Ixquick sekretesspolicy.

Ixquick är världens mest kraftfulla sökmotor med den mest avancerade tekniken för metasökningar.

Sökresultaten från Ixquick är mer omfattande och exaktare än andra sökmotorers. Bland Ixquicks unika funktioner finns en universell avancerad sökning, en global sökning och kraftfull förfining.

Hitta telefonnummer och adresser över hela världen med Ixquicks internationella telefonkatalog eller leta igenom 18 miljoner timmar av roliga videor med Ixquicks videosökning.

Fullständigare sökresultat.

När du söker med sökmotorn Ixquick söker du med flera populära sökmotorer samtidigt – helt anonymt. Tillsammans täcker de här sökmotorerna mer av Internet än någon annan sökmotor.

Exaktare resultat

Ett sökresultat med Ixquick får en stjärna () för varje sökmotor som väljer resultatet som något av de tio bästa resultaten för din sökning. Ett resultat med fem stjärnor () innebär alltså att fem sökmotorer är överens om resultatet.

Detta är viktigt eftersom sökmotorer väljer resultat på olika sätt, och en metod kanske fungerar bra i vissa fall och sämre i andra. Ett resultat med många stjärnor har valts av flera olika orsaker och är ett gemensamt val av flera olika sökmotorer.

Dessutom: Medan irrelevanta webbsidor kan ”optimeras” för att lura en enskild sökmotors algoritm är det mycket svårare för en sida att lura alla sökmotorerna.

Avancerad sökning

Professionella forskare förlitar sig på expertsökningsmetoder som boolsk logik, fraser, jokertecken och fältsökningar.

Men olika sökmotorer stöder olika avancerade sökningsmetoder och användarna måste använda olika metoder för att komma åt dem. Att hålla reda på de här skillnaderna kan vara tidskrävande och besvärligt.

Ixquick löser det här problemet genom att identifiera vilka expertsökningsmetoder varje sökmotor stöder och hur man kommer åt dem.

På Ixquick kan du ange i princip vilken avancerad sökning som helst med hjälp av en enkel syntax. Ixquick stöder fler avancerade sökningsmetoder än vad som finns i någon enskild sökmotor.

Ixquick skickar sedan din fråga till bara de sökmotorer som kan hantera den specifika sökningen och översätter den till den syntax som varje sökmotor kräver.

Du kan enkelt göra avancerade sökningar genom att gå till Ixquick Avancerad sökning eller Ixquick Avancerad sökningAvancerad sökning. Klicka på länken Avancerad sökning på startsidan.

Global internetsökning

Ixquick söker i hela världen:
  • Sök på webben på något av 18 språk – till och med kinesiska, japanska och koreanska. För varje språk söker Ixquick i både lokala och internationella sökmotorer så att du hittar exakt det du söker efter;
  • Över 18 miljoner timmar av videoinnehåll. Förfina din sökning i någon av de 6 specialkategorierna.

Kraftfull förfining av sökresultat

Använd Ixquicks resultatgallring för att precisera de resultat du vill ha. Notera bockmarkeringen () och X-markeringen () som visas bredvid vissa resultat. Om ett resultat är särskilt bra kan du klicka på för att hitta liknande resultat, och om ett resultat inte innehåller det du letar efter kan du klicka på X:et för att ta bort resultat som liknar detta.
Kraftsökningsförfining kan aktiveras på sidan "Inställningar".

Sök överallt

Tack vare Ixquick Search Toolbar och Ixquick Deskbar är Ixquicks kraftfulla sökfunktioner tillgängliga överallt – på webben eller utanför den. Funktionen Search This Site i verktygsfältet gör det lätt att hitta information inom en bestämd webbplats.
Med Ixquick Search Toolbar kan du snabbt söka på webben, hitta bilder, få fram telefonnummer och adresser över hela världen, till och med ta reda på vem som ringde bara med hjälp av ett telefonnummer, oavsett vilken sida du råkar vara inne på.
Verktygslisten erbjuder också bekväma extrasaker: det låter dig söka igenom valfri webbplats och har förstorings knappar som ger dig möjlighet att förstora eller förminska valfri webbsida för enklare läsning.

© 2015 Ixquick